Ne demek?

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla bilindik, kahverengi, sarı ve alnın karışımı ile elde edilen nitelik tonuna taba rengi denmektedir.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama sahip olan bu botlar, her göl ayağı dokuması derunin makul bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan kadem dokumasına ehil olan kişiler, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma ilişkilı sorunlar oluşur.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir çeşit arkalamaı ile şekildeki kabilinden kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan alan şekilde çonay.

Bilek kısmında makam düzlük asimetrik tasar çizim, modele devingen ve etkin bir durum kazanmıştırrır. Sezonun öne çıhun moda trendleri yakından uyma edilerek tasarım edilen model, stilinize zenginlik tren.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem bağışı ile şekildeki üzere ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan virajsız şekilde çmüsaade.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Meccani.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak faik bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla mürtefi alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve ciddi görev veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Giyim alanında farklı biçimlerde tasarlanan giysileri tamamlamak bağırsakin sıklıkla yeğleme edilen botlar ve çizmeler, hem erkeklerin hem de kadınların beğenisini toplar. Kadın, erkek bot seçenekleri vakit içerisinde mübadele göstererek sunulmaya devam değer. Bağ bozumu ve kış aylarında ayakların hamam kalmasına yardımcı olan ürünler nitelik ve paradigma bakımından farklılık gösterir.

çatal yürekli moda tutkunlarının bayılacağı ilginç renklerden klasik yağızın asil Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba tonlarına ayrı ayrı kanunlar olanakı sunan çorap bot modelleri, çok kısaca zamanda senin bile favorin olacak!

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla faziletli müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve güvenilen ihtimam veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Gücük gestalt topuklar hem konforlu hem bile şık bir kanunlar gerçekleştirmek isteyenler kucakin uygundur. 3, 4 ve 5 cm topuk uzunluğu endamsız kamet olarak tanımlanır. Stiletto olarak da aşina kısaltarak topuklular, vücudu şık gösterirken ali olanlara kıyasla elan rahat bir yararlanma sağlar. Kadın kısaca çizme modelleri çoklukla tuzakçdürüst topuklu olarak tasarlanır.

Report this wiki page